Instructies: Gelieve de REF / UDI-DI-code exact zoals deze te zien is op het etiket in te geven. Klik vervolgens op SEARCH (ZOEKEN).

  • De pdf-bestanden worden gelezen via Adobe Acrobat, software die u kunt downloaden via de Adobe website. Klik hier om te downloaden.
  • Indien u beslist het document te downloaden en te bewaren voor latere raadpleging, zorg er dan voor dat u zeker steeds het meest recente document dat online staat, raadpleegt.

De afbeelding hieronder toont u voorbeelden van etiketten van het product met dit zoekelement.

Example

Opmerking: het is mogelijk dat er niet voor alle producten op deze website een eIFU beschikbaar is. Als de eIFU van een product niet beschikbaar is, toont het systeem de boodschap „no product of document was found“ (er werd geen enkel product of document gevonden).

De producten zijn niet noodzakelijkerwijs beschikbaar op alle markten. De beschikbaarheid van producten is afhankelijk van de reglementaire instanties op de individuele markten. Gelieve contact op te nemen met uw SBM-vertegenwoordiger voor alle vragen in verband met de beschikbaarheid van onze producten in uw regio.

Het is mogelijk om binnen de 7 dagen op verzoek een papieren exemplaar van de handleiding te verkrijgen zonder extra kosten. U kunt het verzoek indienen via e-mail, telefoon of brief : S.B.M. SAS - eIFU department - ZI du Monge - 65100 LOURDES - FRANCE / Phone +33 (0) 5 62 42 32 12 / Email e-ifu@sbm-fr.com

Accès restreint

Pour consulter les notices vous devez vous connecter à votre compte.

Adresse email :
Mot de passe :
Connexion
Mot de passe oublié?

Créer un compte ?

Remplissez le formulaire ci-dessous pour créer un compte et accèdez immédiatement aux notices.
Email (*) :
Nom (*) :
Prénom (*) :
Société :
Code postal (*) :
Adresse :
Ville (*) :
Pays (*) :
Téléphone (*) :
Valider